Zoekt u een cursus of vergaderruimte in Amsterdam!

Wij beschikken over diverse zalen met verschillende grootte.

Bent u op zoek naar een goed bereikbare en centraal gelegen (cursus-)ruimte in Amsterdam mét een schitterend uitzicht? 

Wij zijn op 5 minuten loopafstand van het treinstation Amsterdam Sloterdijk gevestigd. Tevens kan er (tegen betaling) worden geparkeerd worden geparkeerd in de nabije omgeving van ons pand.

Wij beschikken over de volgende vergader- en cursusruimte:

Onze ruimtes kunnen worden ingedeeld in diverse opstellingen, die keus is aan u. De inpandige cateraar verzorgt een uitstekende en betaalbare luxe lunch op de begane grond en kan desgewenst worden gefaciliteerd.

Onze vergaderlocatie in Amsterdam is uiterst geschikt voor klassikale trainingen, vergaderingen en/of bijeenkomsten. De vergaderruimte beschikt onder andere over een beamer, flip-over, docenten werkplek en luxe vergaderstoelen. Het lokaal heeft ruime werkplekken en wij bieden tevens de mogelijkheid om de ruimte te voorzien van laptops die aangesloten kunnen worden op ons WiFi en-of bedraad internet netwerk. Bij het huren van onze cursusruimte kunnen wij laptops verzorgen met daarop Windows 8 / Windows 7 en verschillende Microsoft Office versies. Standaard staan Office 2016, 2013, 2010 en 2007 geïnstalleerd, overige installaties van software geschieden tegen een meerprijs.

Onze diensten

WiFi, Excellent coffee & Luxe lunch mogelijkheden


Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van WiFi of ons bedraad Internet. 

Daarnaast kunt u een heerlijk kopje koffie nemen in onze Coffee Corner met uitzicht over de stad Amsterdam.

Wilt u een impressie van onze zalen bekijken?
Klik op onderstaande button voor onze foto-gallerij.

Fotogallerij

Scherpgeprijsd & Professionele uitstraling

Onze trainingsruimtes en  vergaderruimte zijn zeer scherp geprijsd en hebben allen een professionele uitstraling. Daarnaast heeft u vanuit de boardroom op de 15de verdieping een adembenemend uitzicht over de stad Amsterdam. Wilt u een prijsopgave ontvangen voor het huren van 1 van onze cursus of vergaderlocaties in Amsterdam.

Informatie aanvragen 

Please publish modules in offcanvas position.